Aangesloten locaties

Bezorg locaties FietzVerhuur

Wat is er mooier dan aankomen op je vakantiebestemming en direct op de fiets kunnen stappen? Dat kunnen wij voor u realiseren. Ons brengen en haal service bieden wij aan bij ons aangesloten locaties.

Om de fietsen te laten bezorgen moet de reservering 7 dagen van te voren worden ingediend, zo kunnen wij er voor zorgen dat de fietsen klaar staan wanneer u aankomt. De kosten, borg en overige formulieren regelen we online en via de gastheer / gastvrouw van uw verblijfslocatie.

B&B Ferdivedaasje

(Dokkum)

Wij zijn Nico en Ietsje, uw gastheer en gastvrouw tijdens uw verblijf in onze Bed & Breakfast. Al een aantal jaren liepen wij rond met het idee om een Bed & Breakfast te starten in onze karakteristieke woning aan de Stationsweg in Dokkum. In 2017 hebben we dit kunnen realiseren. Het is onze grote passie om al onze gasten een uniek verblijf aan te bieden. Naast gastvrijheid willen we u daarom ook graag laten genieten van alles wat Dokkum en omgeving te bieden heeft.

Klik hier, of op de foto om naar de website te gaan.

B&B de Terpen

(Dokkum)

Wat leuk dat jullie in onze B&B logeren. Jullie zijn heel erg welkom! Wij zijn Jasper en Linda en samen hebben wij een dochtertje Melody.
We hebben de B&B helemaal zelf gemaakt en zijn er ontzettend trots op. Naast deze B&B hebben we ook een bedrijf in meubelen en interieur. De meeste spullen die je dan ook ziet in en rondom de B&B hebben we zelf gemaakt. In en om onze B&B kun je heerlijk tot rust komen.

Voor meer informatie klik je op de foto of op deze link.

Camping ’t Dreamlân

(Kollumerpomp)

Kamperen! Hoe fijn is dat?! Blote voetjes in het gras, briesje om je oren, getik van regendruppels op je tent (alleen ’s nachts natuurlijk  ), ontbijten op een picknickkleedje, de kinderen doen de afwas en wat je bent vergeten leen je gewoon bij de buren… Je komt even helemaal los van alles waar je anders zo druk mee bent. Een leeg hoofd? O ja, zo voelde dat!

Onze camping en vakantiehuisjes ontdek via een klik op de afbeelding of de link.

Vakantieappartement Marbohoeve

(Kollumerpomp)

Appartement in Friesland op de begane grond en de eerste verdieping, gelegen op het grondstuk van de huiseigenaar. Ideaal voor vogel-, visliefhebbers en wadlopers. Kinderbox, trampoline, wipkip. In één slaapkamer is een wastafel aanwezig. Handdoeken te huur tegen betaling.

Geniet vanuit de tuin van het weidse uitzicht over de vele weilanden welke rondom de vakantiewoning gelegen zijn.

Boeken via Novasol (link)